Om mig

Johanna Karlén

Jag heter Johanna Karlén och är utbildad trädgårdsingenjör på SLU Alnarp. Jag har många års erfarenhet av växter och ett brinnande intresse för naturen och biologisk mångfald.

 

 

 

 

Min tanke

Jag vill hjälpa företag, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar, samfälligheter och privatpersoner att se möjligheterna med vad naturen kan göra för oss utan att naturen själv ska komma till skada. Vi lever i en tid då hållbarhet och miljö är viktiga frågor att värna om. Med en större variation av växter och mer naturliga grönområden kan vi skapa miljöer där människor, djur och växter kan leva och må bra tillsammans. Vi kan bruka men ändå bevara.

Erfarenheter från tidigare arbetsplatser

Redan från unga år har jag arbetat med service och försäljning, både inom detaljhandel och restaurangbranschen. Försäljning och inköp av växter har de senaste 13 åren varit min huvudgren vilket givit mig mycket erfarenhet och förståelse för slutkund.

Jag har genom åren även haft möjligheten att jobba mycket med text- och bildproduktion i form av inspirations och faktaartiklar om växter som utgångspunk. Det har givit mig erfarenheter som kan komma till användning för att förmedla information både i form av text, ljud och bild.

En annan passion i livet är projekt. Stora som små, hemma som borta. Jag har jobbat med både mässor och PR event, festarrangemang och reklamfilm.

Mina egenskaper

Jag som person är en driven problemlösare som ser positivt på livet. Mina stora intressen är natur, hälsa/motion/mat och växter. Det bästa med dessa är att de går att kombinera, allt hänger ihop. Jag gillar att arbeta med många olika projekt och uppgifter. Av andra ses jag som pålitlig, driven, glad och lätt att samarbeta med.