Tjänster

Vill ni också vara med och bidra till en hållbar miljö och en rikare natur?

Visste ni att genom att plantera mer blommande växter och skapa boplatser för insekter och djur så bidrar ni till en större biologisk mångfald. Det leder i sin tur till en mer välmående natur som hjälper oss med en mängd olika tjänster som tex pollinering av grönsaker, frukt och bär, rent vatten, frisk luft och minskat buller.

Jag konsulterar, vägleder och utför tjänster inom den gröna näringen.  Med kreativa lösningar och gemensamt arbete kan vi bevara naturen, förädla parker och trädgårdar och ”förgröna” hårdgjorda ytor. Jag arbetar för att öka förståelsen för vad naturen gör för oss människor och vikten av ett hållbarare samhälle där både djur, växter och människor kan leva tillsammans.


Exempel på tjänster:

Växtkonsultation och trädgårdsinventering

Besök på plats i 1,5-2 timmar

Har du en trädgård, innergård eller annan grönyta som du vill lära känna och förbättra/förändra? Funderar du på vilka växter du har eller vad du kan göra med din trädgård/tomt/innergård?

Jag utför konsultation på plats och går tillsammans med er igenom platsens förutsättningar, vilka växter som redan finns, möjligheter, och förslag till förbättring.

Pris: 2900 kr, besöket tar 1,5-2 timmar plus 1 timmas restid t/r. Längre restid debiteras med 500 kr/påbörjad timma.

Skiss med växtförslag

Steg två för en grönare och skönare uteyta är en enkel handritad skiss för att tydligt se hur trädgården/gården/rabatten kan gestaltas. Jag levererar tillsammans med den en utförlig förteckning över växtförslagen.

Pris: På offert beroende på arbetes omfattning.

Skötselplan för trädgård, gård eller rabatt

Med en skötselplan blir det både enklaste och roligare att ta hand om och sköta sin trädgård, gård eller uteplats. Jag kan efter en genomgång och växtkonsultation ta fram en skötselplan som är lätt att följa under året.

Pris: På offert och beroende på ytans omfattning.

Grön entré och balkong inför en försäljning

Vid en försäljning av ett hus eller lägenhet, både nyproduktion och äldre, är en inbjudande entré, uteplats och balkong ett stort plus för de flesta köpare. Precis som många stylar sina hem interiört inför en försäljning bör utsidan också fixas till.

Jag inreder visningsbalkonger, entrén till villan eller altanen efter platsens och säsongens förutsättningar.

Pris: På offert beroende på arbetets omfattning.

Abonnemang på kvarterets snyggaste entré

Jag inreder med glädje din entré, altan eller balkong inför stundande säsong. Därefter kan jag återkomma för att byta ut och fräscha upp den till sommar, höst, vinter och vår eller efter önskemål. Anlita mig så gör vi ett avtal om vilket abonnemang som passar dig och ditt boende eller din arbetsplats bäst. (Skötsel under mellantiden ingår inte) men givetvis tips och råd om hur du sköter om dina krukodlingar på bästa sätt.

Jag kan även hjälpa till med

-Inspirerande föredrag om växter, odling och biologisk mångfald

-Odlingsutveckling av småskalig grönsaksodling

-Projektledning inom trädgårdsanläggning, PR, mässa, fest och event.

-Innehåll i text och bild såsom faktablad och säljande inspirationstexter inom växter, odling och trädgård.

Priser: På offert beroende på omfattning

För bokning av besök eller frågor kan ni maila info@bioinspira.se